GİAD Ankara'da Marnaris'i Konuştu

Haber Merkezi

Marmaris GİAD'ın 10. Dönem Genel Kurulu sonrasında oluşturulan 13 kişilik Yönetim Kurulu tarafından resmi protokol ziyaretleri kapsamında Anıtkabir ziyaret edilerek çelenk sunuldu. 

Ardından, TBMM'de Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekilleri Kadem METE ve Yakup OTGÖZ'ü ziyaret edilerek Muğla - Marmaris arasındaki akıllı kavşak projelerinin tamamlanması ve Dalaman uçak seferlerinin artırılması talepleri iletildi. 

Daha sonra, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilleri Gizem ÖZCAN, Cumhur UZUN, Süreyya Öneş DERİCİ ile birlikte Genel Başkan Özgür ÖZEL, Cumruriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa SARIGÜL önceki dönem Adalet Bakanı ve şu anki AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit GÜL makamında ziyaret edildi.

CHP Muğla Milletvekilleri Gizem ÖZCAN, Cumhur UZUN, Süreyya Öneş DERİCİ, CHP Antalya Milletvekili Sururi CORABATIR, İyi Parti Muğla Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Metin ERGÜN ile buluşarak kente dair sorunlar ve talepler iletildi.

Marmaris GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Faik Caner TORUNOĞULLARI, Başkan Vekili Mustafa GÖKMEN, Başkan Yardımcısı Mehmet ÜNAL, Genel Sekreter Tarkan ÇİLİNGİR, Sayman Memiş TÜREDİ, Üyeler Burcu ERDEMİR, Özdemir İNCE, Yılmaz SERTKAYA, Açelya GÜNGÖR, Birgül SALAKOSLU, Berkin ERDAŞ ve önceki dönem Marmaris GİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve YİK Başkanı Mustafa Kemal HUZ ziyaretlere katılım sağladı.

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?