GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI

Haber Genel

Marmaris GİAD olarak gerçekleştirmiş oldukları 10.Dönem Genel Kurulu sonrası 13 kişilik Yönetim Kurulu ile yapmaya başladığı protokol ziyaretleri çerçevesinde ilk ziyaret yeri olarak, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Kabrini ziyaret etti. 

Anıt Kabir Mozoleye Çelenk töreni gerçekleştirdi.

Resmi protokol ziyaretleri çerçevesinde çelenk töreni ve Anıtkabir ziyaretlerinin ardından; Anıtkabir Komutanlığı ziyaret edildi. Daha sonrasında TBMM'de Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili Kadem METE ve Yakup OTGÖZ ziyaretinde bulundu. 

Muğla - Marmaris arası akıllı kavşakların ve Dalaman uçak seferlerinin artırılması ile ilgili taleplerini iletti. 

Ardından Ardından Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Millet Vekilleri Gizem ÖZCAN, Cumhur UZUN, Süreyya Öneş DERCİ eşliğinde Genel Başkan Özgür ÖZEL Meclis Makanımda ziyaret edildi. 

 

Meclis Temasları çerçevesinde Erzincan Milletvekili Mustafa SARIGÜL ziyaretinde bulundular. 

Sonrasında Jandarma Genel Komutanlığı Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer KOÇ makanımda ziyaret edildi. 

TBMM temasları çerçevesinde Önceki dönem Adalet Bakanı ve şimdi AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit GÜL makamında ziyaret edildi. Ziyaretler çerçevesinde T.C. Ticaret Bakanlığı Başkan Yardımcısı Mahmut GÜRCAN ziyaret edildi.

 Enflasyon muhasebesi, yabancı personel istihdamı ile taleplerini ilettiklerini bildirdiker. Bakanlık ziyareti sonrası CHP Milletvekilleri Gizem ÖZCAN, Cumhur UZUN, Süreyya Öneş DERİCİ ziyareti, İyi Parti Muğla Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Metin ERGÜN ziyeretlerinde bulunup Kente dair sorunları ve talepleri ilettiklerini bildirdiler. 

Ankara temaslarına Marmaris GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Faik Caner TORUNOĞULLARI, Başkan Vekili Mustafa GÖKMEN, Başkan Yardımcısı Mehmet ÜNAL, Genel Sekreter Tarkan ÇİLİNGİR, Sayman Memiş TÜREDİ, Üyeler, Burcu ERDEMİR, Özdemir İNCE, Yılmaz SERTKAYA, Açelya GÜNGÖR, Birgül SALAKOSLU, Berkin ERDAŞ ve önceki dönem Marmaris GİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve YİK Başkanı Mustafa Kemal HUZ katıldı.

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?