KÜGİAD 20. yılında 20 Yeni Girişimci Yetiştiriyor Projesi

(Fotoğraflı)

Kütahya Genç İşadamları Derneği (KÜGİAD) tarafından hazırlanan ''20. Yılımızda 20. Yeni Girişimci Projesi'' kapsamında eğitim verilen girişimci adayları iş hayatına atılmaya başladı.

Dernek Başkanı Mithat Delen, yaptığı açıklamada, girişimcilik eğitim sürecini tamamlayan girişimci adaylarının daha önce düzenlenen törenle sertifikalarının verildiğini hatırlattı.

Bu girişimcilerden Gülsüm Türker'in ''Türker Gelinlik ve Abiye'' ismiyle yeni iş yeri açtığını belirten Delen, şunları kaydetti:

''Açılışta bir bir konuşma yapan Türker, 'Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlı (KOSGEB) ve KÜGİAD iş birliğiyle düzenlenen eğitime katıldım. Bu programda, profesyonel girişimcilik eğitimi ile dış ticaret temel eğitimi alarak markalaşma ve büyüme hedeflerime ulaşabileceğimi gördüm. Eğitim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte işletmemi kurarak iş hayatına güçlü bir şekilde atıldım. Üretimini yaptığım ürünlere gelinlik ve abiyeyi de ekleyerek müşterilerime daha geniş bir yelpazede hizmet vereceğim için mutluyum' dedi. Türker gibi yeni iş hayatına atılan arkadaşlara başarılar diliyorum.''

Muhabir: Hadi Şengül
Yayınlayan: Mürsel Çetin

BAŞKAN ÜNLÜ: KAPALI ÇARŞI AYDINLIK OLACAK
Marmaris Kadına şiddete karşı yürüdü
CHP'li Çevik: 'Gebze' de olanlar korkunçtur, vahşettir, acımasızlıktır, dehşet vericidir'
MUZAFFER ARAVİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ
ÇAYTAŞ’TAN DEDEMİN GÖZYAŞLARI FİLMİNE TAM DESTEK
Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek Marmaris'e Geliyor
CHP'li Bozdemir: 'Akp iktidarı 22 yıl boyunca Marmaris’e ne yaptı?'
BİR ‘CAN’ ÇÖP POŞETİNE AĞIR GELİR
İnşaat Yasağı 1 Kasım'a kadar ertelendi
Musa Kazım Açıkbaş Milli Sporcuları Ödüllendirdi