Kütahya'nın sanayi portalı çıkarıldı

Kütahya Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Zafer Kalkınma Ajansı tarafından ilde faaliyet gösteren firmaların sanayi envanterlerini gösteren internet sitesi oluşturuldu

Kütahya Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Zafer Kalkınma Ajansı tarafından ilde faaliyet gösteren firmaların sanayi envanterlerini gösteren internet sitesi oluşturuldu.

Site, merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren firmaların adresleri, telefon numaraları, mail adresleri, hukuki yapıları, üretim çeşitleri ve ihracat durumlarına gibi bilgiler sunuyor.

İl Müdürü Şaban Küçükgümrah, gazetecilere yaptığı açıklamada, oluşturulan bu portal sayesinde ilin sanayisi hakkında bilgi sahibi olunacağını söyledi.

Sitenin yapılış amacının ilin sanayisi ve sanayicisini Türkiye ve dünyaya tanıtmak olduğunu belirten Küçükgümrah, şöyle konuştu:

''Bu portalımız Türkiye'de bir ilktir. Kütahya sanayisine katkı yapacağını umuyoruz. Amacımız, ilin ve sanayicisinin tanıtımını yapmak, sanayisi ile ilgili güncel istatistiki bilgileri yayınlamak, ilin ekonomisiyle ilgili güncel haberleri duyurmak. Ayrıca, Kütahya'da faaliyet gösteren sanayi işletmeleri hakkındaki bilgileri tek çatı altında farklı alternatif arama seçenekleri kullanarak yayınlamak istedik. Bunun ilin sanayicisinin rekabet gücünü artırmasını hedefliyoruz.''

Küçükgümrah, bu çalışmalarının Türkiye'deki bütün illere örnek olacağını umut ettiğini ve sitelerine ''www.kutahyasanayi.net'' adresinden ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Sistem
Yayınlayan: Doğan Sarıtaş

MHP'li Akarfırat: "CHP’li İlçe Belediyelerinin Taşınmazları Satışta, Büyükşehir Belediyesi Gayrimenkul Alımında!"
Büyükşehirden Her Kapıda Bir Fidan Projesi
Özdağ, 'TBMM Başkanı Kurtulmuş'a sordu"
Başkan Aras Büyükşehir Belediyelerinde Bir İlki Başlatıyor
MUTLU ANLARIN ADRESİ MARMARİS
Mete: On üç ilçemizin tamamında yatırımlarımızla Muğlalı hemşehrilerimiz için çalışıyoruz
DTİK Avrupa Temsilciler Kurulu KKTC’de bir araya geldi
Cengiz Aygün: 15 Ekim’de Bölgemizde İnşaat istemiyoruz"
Karaosmanoğlu: “Başka Marmaris Yok Herkesten Destek Bekliyoruz"
Marmaris Ampute Milli Takımı ağırlamaktan onur duydu