Marmaris belediye Başkan Ali Acar’ın 10 Kasım Anma Mesajı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 75. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Komutan ve Eşsiz Devlet Adamı Yüce Önderimiz Atatürk’ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün, 75. yıl

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 75. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, “Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Komutan ve Eşsiz Devlet Adamı Yüce Önderimiz Atatürk’ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün, 75. yıldönümünde bir kez daha özlem, saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.
Başkan Acar, mesajına şu sözlerle devam etti:
“Büyük bir komutan olarak milletimizle birlikte istiklal mücadelesini zafere ulaştıran Atatürk, büyük bir devlet adamı ve lider olarak da, evrensel değerleri benimsemiş, millet egemenliğine dayanan, itibarlı ve güçlü bir devlet, üreten ve geleceğe güvenle bakan bir toplum oluşturmayı amaçlamıştır. Yok olma talihsizliği ile karşı karşıya kalan bir ulusu, çağdaş dünyanın onurlu ve saygın bir üyesi haline getiren Atatürk, ilke ve düşünceleriyle sadece Türk ulusunun değil, bağımsızlık savaşı veren bütün mazlum uluslara da kurtuluş ışığı olmuştur.
Atatürk’ün fikirleri Türk ulusunun yürümekte olduğu çağdaş uygarlık yolunu aydınlatmakta, bizi bu yoldan çıkarmaya çalışacak karanlık güçlerin önünde bir engel gibi durmaktadır. Günümüzde Atatürk’ü, verdiği mücadeleyi, eserlerini unutturmaya çalışan zihniyet olsa da; devrimleri ve fikirleri ile yakmış olduğu meşale yolumuzu aydınlatmaya devam edecek, Büyük Atatürk, sonsuza kadar hepimizin kalbinde ve zihninde yaşayacaktır.
Bağımsızlığımızın mimarı, büyük devlet adamı, ilke ve inkılaplarıyla uygarlık yolundaki en büyük rehberimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün emanetlerine her zaman sahip çıkarak, gösterdiği hedeflere ulaşmak için mücadelemiz sürecektir.” dedi.

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?