Marmaris Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği'nden '4. Kez Yaza Merhaba Pikniği'

Haber Merkezi

Marmaris'te yaşayan yaklaşık 3 bin Ordulu, düzenlenen etkinlikte çoluk çocuk Günnücek Orman Milli Parkı'nda piknik yaptı.

Sığla ağaçlarıyla ünlü Günnücek Orman Milli Parkı'nda düzenlenen etkinliğe, yaklaşık 3 bin Ordulu aileleriyle birlikte katıldı. 2 ton pilav, 500 kilo tavuk ızgara, 2 kazan keşkek, 4 kazan kızartma ile içecek ikram edildi.

Ses Sanatçısı Zehra Bozdoğan Türküleriyle ve Müzik Öğretmeni Barış Fırındüzü sunuculuğunu yaptığı pikniğe katılanlar gönüllerince eğlendi ve oynadı. 

Marmaris Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Karaosmanoğlu, yaptığı açıklamada, "Çok değerli misafirlerimiz ve Hemşehrilerim, 4'ncüsünü düzenlediğimiz Yaza Merhaba Pikniğimize hoşgeldiniz.  

Amacımız Ordu ve Marmaris arasında ki birlik, dayanışma ve kaynaşmayı artırmaktır. Bundan sonra da çeşitli etkinliklerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Pikniğimize destek veren herkese teşekkür ederim. Marmaris'te yaşayan Ordulular olarak dördüncü defa böyle geniş katılımlı bir piknik düzenledik. Ve etkinliklerimize devam edeceğiz. Allah birliğimizi daim eylesin. Hepinize iyi eğlenceler dilerim" dedi. 

Pikniğe katılanlar arasında, Kaymakam Nurullah Kaya,

Belediye Başkanı Acar Ünlü, Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Murat Çam, MHP Parti Gölköy İlçe Başkanı Ali Mert, CHP Marmaris İlçe Başkanı Ömer Bozdemir, Ak parti Marmaris ilçe yönetim kurulu üyesi Osman Ekinci, Gölköylü İş insanı Hayrullah Duran, Muzaffer Özlü, Marmaris Belediye Meclis Üyesi Erdem Karaosmanoğlu, Fahri Tan, Mustafa Hüseyin Süer, İlkay Şimşek, Şevket Güngör, Ozan Balcı, Kemal Açar, Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim kurulu üyesi İbrahim Tok, Cebbar Özlü,  Hakan Pınarbaşı, Turgay Özlü, Kenan Çağlayan, Ahmetli Mahalle Muhtarı Tuncer Karaosmanoğlu, Sarıana Mahalle Muhtarı Ünal Yıldız, Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği onursal başkanı Temel Irmak, Marmaris Ordulular Derneği eski Başkanları Hacı Ali Elibal, Hikmet Sivrikaya, Nurda Zaimoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Marmaris organizasyon Tevfik Kahraman'ın gerçekleştirdiği Piknik organizasyonunda  ikram servisleri, animasyon ve gösteri hizmetleri, palyaço ve kostümlü animasyon ekipleri, show grupları gösterileriyle çocuklara eğlenceli vakit geçirdi.

HABER KAMERA: TEMEL IRMAK 

HABERİN VİDEOSU...

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?