Mısırlılar ABDde darbeyi protesto toplantısı düzenledi

ABD'de yaşayan Mısırlılar, askeri darbeyle görevden uzaklaştırılan Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Mursi'ye destek amacıyla New Jersey'de toplantı düzenledi.

ABD'de yaşayan Mısırlılar, askeri darbeyle görevden uzaklaştırılan Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye destek amacıyla New Jersey'de toplantı düzenledi.

Mısır-Amerikan Demokrasi ve İnsan Hakları Derneği'nin organize ettiği program kapsamında, New Jersey'de bir araya gelen Mısırlılar, ülkelerindeki darbeden sonra yaşanan sıkıntıları duyurmaya çalıştı.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıda, gençler şiirler okudu, darbe sırasında yaşanan insanlık dramı küçük bir tiyatro oyunuyla sergilenmeye çalışıldı.

"Amacımız ABD Kongre üyelerine mesaj vermek"

AA'ya konuşan Mısır-Amerikan Demokrasi ve İnsan Hakları Derneği Başkan Yardımcısı Ahmed Shehata, Mısır'da demokrasi karşıtı bir yönetime rağmen, ABD Kongre üyelerinin bu yönetime desteğini sürdürdüğünü söyleyerek, "Bugün burada Mısır'daki halkımız ile bütünleşmek, onların sıkıntılarını paylaşmak amacıyla toplanmış bulunuyoruz. Asıl amacımız Kongre üyelerine mesaj vermek" diye konuştu.

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?