MÜZİĞİN BABALARI PİU İLE HARBİYE’DE! 

‘Eğlence sektörü’ denilince akla gelen ilk isimlerinden birisi olan ‘Piu Entertainment’, Gıpsy Kıngs ile unutulmaz bir gece yaşatacak!

MÜZİĞİN BABALARI PİU İLE HARBİYE’DE! 

‘Eğlence sektörü’ denilince akla gelen ilk isimlerinden birisi olan ve imza attığı işlerle seçkin sanat sever kitlenin güvenini ve büyük ilgisini kazanan ‘Piu Entertainment’, “Yapı Kredi 80. Yıl Feelin’ Good Etkinlikleri” kapsamında Latin Müziğin Grammy Ödüllü Grupları’ndan Gipsy Kings by Andre Reyes’ı ağarlıyor.

Türkiye turnesi ile 21 Eylül 2024 akşamı saat 21:00’de, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde yerini alacak olan grup, Piu Entertainment’ın organizsayonu ile unutulmaz bir gece yaşatacak. 

Albümleri 60 milyon satan, sahnede 30 yıllık başarılarla dolu bir müzik kariyerini geride bırakan Latin müziğinin en çok sevilen grubu, Grammy Ödüllü Gipsy Kings, ‘Andre Reyes’ öncülüğünde İstanbul dışında, İzmir, Antalya, Ankara ve Adana’da sahneye çıkacak!

Gipsy Kings’in kurucu üyesi Andre Reyes’ın yönetiminde ailenin diğer müzisyen üyelerinin de birlikte sahneye çıkacağı efsanevi grup İstanbullulara çok özel bir ‘Latin Gecesi’ sunacak.

Önce Avrupa’da çok sevilen ardından tüm dünyada hit olan ilk albüm şarkıları ‘Bamboleo’, ‘Djobi  Djoba’ ve ‘Baila Baila’ şarkılarını canlı canlı dinlemek, Latin ezgileri ile doyasıya coşmak için Yapı Kredi kredi kart sahiplerine özel %15 indirim fırsatı ile biletinizi hemen alın. Bu tarihi geceyi asla kaçırmayın!

 “Yapı Kredi 80. Yıl Feelin’ Good Etkinlikleri” kapsamında, ‘Piu Entertainment’ organizasyonunda gerçekleşecek olan event, 21 Eylül 2024 gecesi, saat 21:00’de, İstanbul’un en büyük prestij noktası Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek.

Unutulmazı yaşatacak olan geceye yakından tanıklık etmek için siz de, ilgili bilet satış sitelerinden bilet temin etmek için acele edin ve detaylı bilgi için ‘Piu Entertainment’ ı takib edin! 

https://piu.net/

Gündem Gazetesi Kültür Sanat Bölüm Sorumlusu Ares Kıvanç Dönmez’in, Türkiye’nin en kapsamlı event değerlendirme yapısı olan ‘Sahneden Biraz’ da geceyi okumak ve kaleme almak üzere alanda özel olarak bulunacağı etkinlik için geri sayım başladı. Büyük gün; 21 Eylül 2024! 

 

BİLETLER İÇİN:

https://biletinial.com/tr-tr

https://www.passo.com.tr/en

 

AKYOL RUHU YENİDEN VÜCUT BULUYOR
Milletvekili Gizem Özcan, Bakan Tekin’e seslendi:
MARMARİS BELEDİYE PERSONELİ SÖZ VERDİ: ÇOCUKLARI KORUYACAĞIZ!
ZEKİCAN BALCI İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Ali Sümenoğlu: Yeniden Refah olarak bütün değerlerimize sahip çıkacağız
MHP'Lİ AKARFIRAT: CHP’Lİ BELEDİYELERDEKİ BU ŞATAFATA, BU SALTANATA, BU LÜKS VE İSRAFA, BU BORÇ BATAĞINA KİM DUR DİYECEK?
Merhume Nursen Nacar dualarla uğurlandı
"DEDEMİN GÖZYAŞLARI" 2. RAUNTA ÇIKIYOR!
EN ÖNEMLİ YOL GÖSTERİCİMİZ SİZLERSİNİZ
BOZBURUN’A YATIRIM SÜRÜYOR