Ölen imam nikahlı eşiyle günlerce aynı evde yaşayan kadın

Bodrum'da ölen imam nikahlı eşinin cesediyle günlerce aynı evde yaşadığını belirlenen kadın, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için Manisa Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi- Aynı evde kalan ve olaydan sonra geçic

Bodrum'da birkaç gün önce ölen eşinin cesediyle yaşadığı anlaşılan kadın, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için Manisa Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

İçmeler mevkisi Akçabük Sokak'ta Servet Gögen'e (47) ait evden kötü koku gelmesi üzerine komşuları durumu polise bildirmiş, ekipler evde yaptıkları incelemede Göğen'in birkaç gün önce öldüğünü ve cesedin çürümeye başladığını tespit etmişti.

Göğen'in cesedi, Muğla Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemenin ardından yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verildi.

Göğen'in imam nikahlı eşi Arzu Gemicioğlu ise polis ekipleri tarafından götürüldüğü Bodrum Devlet Hastanesindeki muayenesinin ardından savcılık izniyle akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için Manisa Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edildi.

- Buse'ye devlet sahip çıktı

İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Aili Akkuzu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan olayın ardından evde bulunan çocukları 3 yaşındaki Buse'nin polis ekipleri tarafından geçici olarak komşularına teslim edildiğini hatırlattı.

Gelişmeler üzerine Buse'nin devletin korumasına alındığı bildiren Akkuzu, ilk tespitlerde konuşma ve işitme sorunu yaşadığını belirlediklerini söyledi.

Akkuzu, "Buse, sağlık sorunlarının tespiti için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çocuk doktorları tarafından tedavi ediliyor. Çocuğun sağlık sorunları tespit edilecek. Hazırlanan raporların ardından Muğla dışında uygun bir rehabilitasyon merkezine yerleştirilecek" dedi.

Çocuğun nüfus cüzdanı bulunmadığına işaret eden Akkuzu, "3 yaşındaki Buse bebek devletin koruması altına alındı. Çocuğun nüfusa kaydı yoktu, ilk etapta nüfus kayıt işlemlerini başlattık" diye konuştu.

Muhabir: Durmuş Genç
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?