Onur Marketler Zincirinden anlamlı kampanya!

HAYAT KURTARMAK KANINDA VAR!

Ülkemizin sağlık alanındaki en önemli sorunlarından biri olan kan bağışına dikkat çekmek için Onur Market Çalışanları, bu yıl da bir araya geldi.

Sosyal Sorumluluk faaliyetleriyle adından söz ettiren Onur Market ile Ayşe Hatun Özen Eğitim ve Dayanışma Vakfı, Türk Kızılayı’nın iş birliği ile çalışanları arasında kan bağışı organizasyonu düzenledi. Ülkemizin kan ihtiyacının karşılanması ve buna bağlı olarak; ülkemizde kan bağışının önemine dikkat çekmek ve bu önemli bağışın bilincini güçlendirmek üzere Türk Kızılay’ı ile yapılan ortak çalışma şirket çalışanları ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü.

Yoğun katılımın gerçekleştiği organizasyonda, yönetim kurulu başkanı Cemal Özen de kan bağışında bulundu.Başarılı faaliyetlerinden dolayı Kızılay’ı takdir ettiğini söyleyen Cemal Özen ” Şirketimiz sağlık alanındaki sosyal sorumluluk faaliyetlerine her geçen gün daha çok önem veriyor. Kızılay’la iş birliği halinde gerçekleştirdiğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı bunların başında geliyor. Kan bağışının, ülkemizin öncelikli sağlık konusu olduğunu düşünüyor, sağlık alanında diğer şirketlere örnek teşkil edecek uygulamalar yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

BAŞKAN ÜNLÜ: AZMİN VE İNANCIN ZAFERİ ÇANAKKALE!
AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete: "Çanakkale Zaferi de unutulmaz bir destandır"
HOLLANDA VE BİSİKLETLER ŞEHRİ AMSTERDAM -2-
HOLLANDA VE KANALLAR ŞEHRİ AMSTERDAM -1-
Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali 20. Yaşında
Mehmet Ayyıldız'dan, Esnafa Büyük Müjde
MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel: “Çanakkale, vatan uğruna can verenlerin destanıdır!”
Özgür Han Marmaris Belediye Başkan Yardımcılığına Atandı
Ünlü'den Belediye'ye Atamalar Yapıldı
Arzu Tekin: ‘’Dinleyici Her Şeyden Önce Samimiyet İstiyor’’