‘SAHNEDEN BİRAZ’, AŞKIN NUR YENGİ’DE!

‘Bağımsız’ ve ‘alternatif’ yeni nesil event değerlendirme yapısı ‘Sahneden Biraz’, hız kesmeden devam ettiği 'açık hava konser maratonu'na Türk Pop Müziği'nin ikon ismi ve büyülü sesi ‘Aşkın Nur Yengi’ ile devam ediyor. 

‘SAHNEDEN BİRAZ’ AŞKIN NUR YENGİ’DE!

Mottosunda, sahnede ‘gerçek’ olan şeylerin tamamı ile ilgilendiği ve ‘gerçek sanat’ ile çok gerçek bir alışveriş içerisine girdiği yazılı olan, ‘bağımsız ve ‘alternatif ’ yeni nesil event değerlendirme yapısı ‘Sahne- den Biraz’, yaz konser turuna çok güçlü bir kadın vokalle; ‘Aşkın Nur Yengi’ yle devam ediyor.

‘Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, ‘Deniz Bank’ın ana sponsorluğunda, ‘BKM’ nin görkemli organizasyonu ile gerçekleşecek olan senfonik konser; ‘08 Ağustos 2024’ de, saat 21:15’de!

‘Türk Pop Müziği’nin özellikle doksanlı yıllar adına, ikon ismi ve sesi olan Yengi’nin, ‘sold out’ olan, ‘Efes Antik Kent’ deki tarihi konserinin ardından satışı başlatılan ‘Harbiye Açıkhava Senfoni’ nin biletleri de aynı şekilde tükenmek üzere!

Yoğun talep nedeniyle protokolün de satışa çıkarıldığı ‘6000’ den satıldığı konserin en düşük bilet bedeli ‘2700.’ Haberi yayına hazırladığımız sırada, iki ayrı bilet satış sitesinden gelen bilgi, yalnızca ‘M’, ve ‘H’ gibi üst sıralardaki bir kaç blokda, sayılı boş yerin satışa açık olduğu yönündeydi.

İkinci bir ‘sold out’ yaşatması beklenen Yengi’nin, ‘Harbiye’ için bir buçuk yıldır hazırlandığı biliniyor.

https://www.gundemgazetesi.net/askin-nur-yengide-davetiye-krizi-81719h.htm

Son yıllarda, ‘açıkhava konser’ organizasyonlarını devamlı olarak ‘partner paylaşımlı’ sahne almak üzere kabul eden sanatçı, bu sene Harbiye’ ye tek çıkacak olması nedeniyle, süregelen bu seyir ezberini de bozuyor. Bu nedenle konser, ‘müzik severler’ kadar, piyasanın nabzını tutan işin profesyonelleri için de büyük önem arz ediyor.

Görsel: ‘Aşkın Nur Yengi’ ve ‘Haluk Şentürk.’ (Sahneden Biraz Ekibi’ için- kulisten özel.)


Müzikseverler için artık geleneksel bir hale gelen ‘Deniz Bank Açıkhava Yaz Etkinlikleri’ kapsamında gerçekleşecek olan büyük gece için, ‘Sahneden Biraz’ın Genel Yayın Yönetmeni Ares Kıvanç Dönmez17 sene sonra yeniden Harbiye’ye çıkan ‘Yengi’ için şunları söyledi:

“Bu bir ‘dönüş konseri’ niteliğinde, bu yüzden de çok ama çok büyük bir gece. Her ne kadar girilen tanıtımlarda daha direkt bir yol izlenerek bu atlanıyor olsa da, bizim gibi herkes bunun fakında.

 

Aşkın Nur Yengi’yi son yıllarda hep ‘partner paylaşımlı’ işlerde gördük, tek başına çok uzun bir süre sonra çıkıyor olacak. Heyecanımız ekip olarak en çok bu nedenle tavan!”

Yerleşik yerleri,‘UAE-Dubai’ olan ‘Sahneden Biraz Ekibi’‘Aşkın Nur Yengi-Harbiye Konseri’ için bir plan değişikliğine gitmek zorunda da kaldı. 

 

Ara dönüş için uçuş tarihleri, konser tarihi ile çakışan ekip, konser için uçuşu erteledi. Özel seçki’de yer aldığı için, takvimdeki uçuş bilgilerini yeniden güncelleyen ekip, Yengi için, özel olarak alanda konser takip noktasındaki yerini alacak.

Ekip, alandaki ilgili süreç takibi sona erdikten hemen sonra Aşkın Nur Yengi’yi protokolde, ‘Şen Ajans ın sahibi ‘Haluk Şentürk’ ile birlikte dinleyecek.

 

‘Sahneden Biraz’ın, ‘basın özel davetlisi’ olduğu konser sona erer ermez, değerlendirme yazısını kaleme alacak olan Ares Kıvanç Dönmez, yakaladığı en önemli detayı yazıya omurgalayacak!

Organizasyonunu BKM’nin üstlendiği, müzik adına çok özel bir anlam ta- şıyan bu önemli geceye,‘Sahneden Biraz’ın,‘üst düzey seyir gözü’ olan Doruk Şardağ ile birlikte katılacak olan Dönmez, Şardağ ile birlikte ‘Broadway’ ve ‘Off Boradway’deki tüm showları bitirmiş olması nede- niyle yeni sezonda birlikte çalışacak.

https://bkmonline.net/

Tükenmeye başlayan ‘Aşkın Nur Yengi-Senfoni Konseri’ nin biletleri ile ilgili detaylı bilgi için:

https://www.biletix.com/

Marmaris'te 32 bin metrekarelik alanda topyekün temizlik
BAŞKAN ÜNLÜ: KAPALI ÇARŞI AYDINLIK OLACAK
Marmaris Kadına şiddete karşı yürüdü
CHP'li Çevik: 'Gebze' de olanlar korkunçtur, vahşettir, acımasızlıktır, dehşet vericidir'
MUZAFFER ARAVİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ
ÇAYTAŞ’TAN DEDEMİN GÖZYAŞLARI FİLMİNE TAM DESTEK
Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek Marmaris'e Geliyor
CHP'li Bozdemir: 'Akp iktidarı 22 yıl boyunca Marmaris’e ne yaptı?'
BİR ‘CAN’ ÇÖP POŞETİNE AĞIR GELİR
İnşaat Yasağı 1 Kasım'a kadar ertelendi