‘SAHNEDEN BİRAZ’,BÜYÜK EVENT ‘ANYMA’DA! 

Hem yazılı hem de görsel medyada,‘kültür-sanat’ üzerine değerlendirme sunan yayın organlarının sayıca azaldığı bir dönemde ‘alternatif’ ve ‘bağımsız’ bir yapı olarak öne çıkan ‘Sahneden Biraz’,üç boyutlu büyük event 'Anyma' da!

‘SAHNEDEN BİRAZ’, ‘ANYMA’DA! 

Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan ve hem yazılı hem de görsel med- yada,‘kültür-sanat’ üzerine değerlendirme sunan yayın organlarının sayı- ca azaldığı bir dönemde ‘alternatif’ ve ‘bağımsız’ bir yapı olarak öne çı- kan ‘Sahneden Biraz’, gösteri maratonuna ‘Anyma’ ile devam ediyor.

‘Sanatçı yönetimi’, ‘bilet satışı’, ‘indoor/outdoor reklam-tanıtım’, ‘görüntü sistemleri’ ve ‘lojistik’ gibi çok sayıda hizmet veren Türkiye’nin önde gelen ‘entertainment’ şirketlerinden ‘Bayhan Production’ ın organizasyonu ile gerçekleşecek olan event için geri sayım başladı!

Dijital medyada ‘en kapsamlı event değerlendirme yapısı’ olarak bilinen ve takip edilen ‘Sahneden Biraz’, ‘Bayhan Production’ organizasyonuyla Türkiye’ye gelen büyük event “Anyma ‘Genesys’-İstanbul 2024”de yerini alacak ve geceye özel katılım sağlayacak.

 

Türkiye’de, ‘gösteri dünyası’ nın nabzını tutan ‘Sahneden Biraz Ekibi’, ‘Bayhan Production’ işbirliği ile event günü, alana giriş yaparak gözlem ve izlenimlerini köşesine taşıyarak okuyucuya aktaracak.

‘28 Eylül 2024 Cumartesi’ günü ‘İstanbul-Ataköy Marina’ da ben- zersiz ve çok boyutlu bir iş olarak ilgilisine hitap edecek olan ‘Anyma’ sürükleyici bir karşılaşma sunacak ve uzun süre hafızalardan çıkmayacak.

Event, ‘Kasia’, ‘SCRIPT’ ve ‘8Kays’in gösterimleriyle başlayıp, ‘Innellea’ ve ‘Kevin de Vries’in ardından heyecan verici bir ‘görsel-işitsel’ prodüksiyon “Anyma presents ‘Genesys’-İstanbul 2024’ ile kapanışa geçecek.

Özenle bir araya getirilmiş benzersiz bir sanatçı dizisine ev sahipliği yapacak olan event benzersiz bir şölene sahne olacak. İzleyiciler, bilinmeyene dalmaya, bilinç yükselişini deneyimlemeye ve büyüleyici çağdaş görsellere, özel ışıklandırmaya ve benzersiz sanat ve ses tasarımıyla tamamlanan ayrıntılara gösterilen titizliğe tanık olmaya davet ediliyor.

‘Sahneden Biraz’ ın genel yayın yönetmeni Ares Kıvanç Dönmez, ‘Fuerza Bruta’ adlı gösteriden sonra ‘Anyma’ yı izleyecek olmanın büyük bir şans olduğunu ifade etti ve şöyle dedi: “Yapı Kredi’nin 60.yıl (Feel in Good) Sanat Etkinlikleri” kapsamında ‘Piu Entertainment’ organizasyonu ile sahneye taşınan ‘Fuerza Bruta’ da boyutsal bir işti...

Nasıl ki bizi çepeçevre saran ve başka bir boyut sunan ‘Fuerza Bruta’ ile kendimizden geçtik...

 

Şimdi aynısı ‘melodik tekno’ tarzında müzik üreten Tale of Us’ın üyesi Matteo Milleri’nin  solo projesi olan ‘Anyma’ nın gösterisinde de böyle olacak. Bakalım neler Ataşehir Marina’da o gece neler yaşanacak? 

Anyma’ yapısal olarak ‘müzik’ ve ‘teknoloji’, ‘Fuera Bruta’ ise ‘hare- ket’ ve  ‘oyun ağırlıklı.

 

Dispilinel anlamda farklı olsalar da, sundukları dünya ile atlattıkları boyut aynı bana kalırsa. Bu yüzden iki eventi arka arkaya izleyecek ve kaleme alacak olmak büyük şans.”

Genel alan biletleri tükenen ve satışa kapatılan, Ataköy Marina Açıkhava Sahnesi’ nde gerçekleşecek olan evente katılım için bir ön kayıt gerekiyor ve bu zorunlu tutuluyor:

Ön kayıt:  https://www.anyma.com/istanbul/

Süreç takibi noktasında:

http://@anyma, http://@ugur__bayhan

#Anyma #Genesys #BayhanMüzik

Milletvekili Gizem Özcan, Bakan Tekin’e seslendi:
MARMARİS BELEDİYE PERSONELİ SÖZ VERDİ: ÇOCUKLARI KORUYACAĞIZ!
ZEKİCAN BALCI İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Ali Sümenoğlu: Yeniden Refah olarak bütün değerlerimize sahip çıkacağız
MHP'Lİ AKARFIRAT: CHP’Lİ BELEDİYELERDEKİ BU ŞATAFATA, BU SALTANATA, BU LÜKS VE İSRAFA, BU BORÇ BATAĞINA KİM DUR DİYECEK?
Merhume Nursen Nacar dualarla uğurlandı
"DEDEMİN GÖZYAŞLARI" 2. RAUNTA ÇIKIYOR!
EN ÖNEMLİ YOL GÖSTERİCİMİZ SİZLERSİNİZ
BOZBURUN’A YATIRIM SÜRÜYOR
Marmaris'te 32 bin metrekarelik alanda topyekün temizlik