SANATIN BÜYÜSÜ BUİKA İLE PİU'DA!

Eğlence sektörünün öncülerinden ‘Piu Entertainment’, ‘Latin Grammy Ödülü’ sahibi İspanyol Ses Sanatçısı Buika’yı sanatseverlerle buluşturuyor.

SANATIN BÜYÜSÜ BUİKA İLE PİU’DA! 

‘Tiyatro’, ‘müzikal’, ‘dans’, ‘gösteri’, ‘opera’ ve ‘aile eğlencesi’ gibi birçok türde sahne sanatları etkinliğinin üretimi ve sahnelenmesi için profesyonel bilgi ve birikimi ile yüksek standartlarda hizmet veren, sektörün öncülerinden ‘Piu Entertainment’, ‘Latin Grammy Ödülü’ sahibi İspanyol ses sanatçısı Buika’yı sanatseverlerle buluşturuyor.

Harbiye Açıkhava Yaz Konserleri, yabancı starlar geçitinde kapılarını, ‘Piu Entertainment’ organizasyonunda gerçekleşecek olan çok özel bir eventle bu kez, Buika’ya açıyor.

22 Eylül 2024 gecesi, saat 21:00’de, İstanbul’un en büyük prestij noktası Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek. 

Gelmiş geçmiş en iyi vokaller arasında gösterilen; besteci, söz yazarı ve şarkıcı ‘BUİKA’, farklı kültürleri bir araya getirerek, ‘flamenko’, ‘soul’, ‘Afrika müzikleri’, ‘R&B’, ‘rumba’ ve ‘caz’ ı harmanlandığı görkemli müziği ile ‘Piu Entertainment’ sahnesinde sınırları aşacak.

Turne kapsamında İstanbul dışında, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir’de de sevenleriyle buluşacak olan sanatçının unutulmazı yaşatacak sahnesine yakından tanıklık etmek için siz de ilgili bilet satış sitelerinden bilet temin etmek için acele edin ve bilgi için, ‘Piu Entertainment’ ı takibe alın! 

 

https://piu.net/

Gündem Gazetesi Kültür Sanat Bölüm Sorumlusu Ares Kıvanç Dönmez’in, Türkiye’nin en kapsamlı event değerlendirme yapısı olan ‘Sahneden Biraz’ da geceyi okumak ve kaleme almak üzere alanda özel olarak bulunacağı etkinlik için geri sayım başladı. 

22 Eylül 2024 gecesi, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahne- si’nde, şarkı söylemenin ötesinde; onları deneyimleyen ve içimize işleyen Buika’ yı deneyimlemek isteyenlere, yardımcı linkler yazıya iliştirilmiştir.

 

‘Piu Entertainment’ organizasyonuyla gerçekleşecek ve sizi kıtalararası bir yolcuğa çıkaracak bu müthiş konseri sakın kaçırmayın.

 

BİLETLER İÇİN:

https://www.passo.com.tr/en

https://biletinial.com/tr-tr

ORMANDAN YATAK, KANEPE, KLOZET ÇIKARDILAR
Muğla Valiliği, Başkan Akbulut ve Kaytan’ın resmi ilan görüşmesini sonuçsuz bırakmadı
AMOS’TA ANTİK TİYATRO RESTORASYONU BAŞLIYOR
Milletvekili Gizem Özcan, Bakan Yumaklı’ya sordu; “776 bin hektar ekilemeyen tarım arazisinin ne kadarı Muğla ili sınırları içer
PİU'NUN HARBİYE ÇIKARTMASI
TBMM BAŞKANINA OPERETİN GALASINDA ŞARAP İKRAM EDİLMİŞTİ
Tomris Giritlioğlu hayatını kaybetti
Marmaris'in Yeni Devlet Hastanesi hizmete açıldı
Şenel Yazgan’ın yeni EP albümü “Mavera” çok yakında tüm dijital platformlarda olacak !
BELEDİYE VE ÖĞRENCİLERDEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ