Saraldan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Marmaris Kaymakam Ali Galip SARAL: Cumhuriyetimizin kurucusu, istiklal mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 75'inci yıldönümünde rahmetle ve şükranla anıyoruz.

Marmaris Kaymakam Ali Galip SARAL: Cumhuriyetimizin kurucusu, istiklal mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 75'inci yıldönümünde rahmetle ve şükranla anıyoruz.

Kendini milletine adayan Mustafa Kemal Atatürk, halkının gücünü her şeyin üzerinde tutarak onları bir hedef etrafında toplamış ve topyekun bir mücadeleyi başlatmıştır. Tüm olumsuz şartlara rağmen kazanılan zaferler sonucunda kurulan yeni Türk devletini Cumhuriyetle taçlandırarak sadece kendi milleti tarafından değil, tüm dünya devletleri tarafından da örnek alınan, sevgi ve saygı ile anılan büyük bir deha ve devlet adamı haline gelmiştir.

Gücünü milletine olan sevgisinden, inancından ve güveninden alan Büyük Atatürk'ün başarıları, özgür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer milletlere de yol gösterici olmuştur. Kurulan yeni Türk devletinin dünya üzerinde sonsuza kadar yaşaması için ekonomik, sosyal ve kültürel alanda yenilikler yapan Mustafa Kemal Atatürk, bugün hayatımızın vazgeçilmez unsurları olan devrimleri gerçekleştirmiştir. Bugün dünyanın en güçlü devletlerinden birisi olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nde bağımsız olarak yaşamamızı Büyük Atatürk'e, onun her gün daha da değer kazanan fikirlerine ve gerçekleştirdiği sarsılmaz ilkelerine borçluyuz. Onun fikirleri ve kurduğu çağdaş Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 75. yıl dönümünde bir kere daha rahmetle anıyorum.

 

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?