Serkan Yazıcı'ya destek çığ gibi büyüyor

Temel Irmak - Marmaris

Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı seçim çalışmaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yazıcı: "Bugün ziyaretlerimize, 

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği - GETOB Başkanı Mustafa Deliveli ve birlik üyeleriyle bir araya gelip, Marmaris turizmine dair görüş alışverişinde bulunarak başladık. 

Ardından TÜRSAB Marmaris Şube Başkanı Suat Esin ve üyeleri ile Marmaris için neler yapılabileceğine dair istişarelerde bulunduk. Gün ortasında Armutalan’da Sinan Kıraathanesi’nde kısa bir mola vererek, vatandaşlarımızla keyifli bir sohbet ettik ve kendimizi anlattık.

Daha sonra Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği Başkanı Çetin Deniz ve dernek üyelerini ziyaret ettik. Çıktığımız yolda öncelikle Marmarislilerin sorunlarını dinleyerek yol alacağımızı belirttik.

Ziyaretlerimize Marmarisli iş insanları Mustafa Çolak, Serhan Dinçer, Eray Topçu, Tolga Akbay, Mustafa Karacan, Uğur Dündar, İbrahim Yılmaz, Kubilay Topçu, Batuhan Özünal, Mustafa Gökmen ve Erkan Hayaloğlu ile devam ettik. Yöneltilen soruları içtenlikle cevaplamaya çalıştık ve "Sizin verdiğiniz sözleri tutacağınıza inanıyoruz" cümlesi Marmaris için yapacaklarımız konusunda güç verdi.

Günün son ziyaretinde ise eşim Gül Yazıcı ile başkanlığını Ayşe Nurdan Aras’ın yaptığı Marmaris Rotary Kulübü üyeleriyle bir araya geldik.  

Bize gösterilen ilgiye ve desteğinize çok teşekkür ederiz.

Marmaris Rotary Kulübü tarafından AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı’ya #dünyayaumutol plaketini taktim edildi.

Marmaris'te yaşayan Galatasaraylı iş insanları Lansman Gecesinde buluştu
MARMARİS ANTALYA TURİZM FUARI’NDA
Özdağ, "15 Temmuz 2016 tarihinde bu ülkenin bağrına paslı bir hançer saplandı"
AKYOL RUHU YENİDEN VÜCUT BULUYOR
Milletvekili Gizem Özcan, Bakan Tekin’e seslendi:
MARMARİS BELEDİYE PERSONELİ SÖZ VERDİ: ÇOCUKLARI KORUYACAĞIZ!
ZEKİCAN BALCI İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Ali Sümenoğlu: Yeniden Refah olarak bütün değerlerimize sahip çıkacağız
MHP'Lİ AKARFIRAT: CHP’Lİ BELEDİYELERDEKİ BU ŞATAFATA, BU SALTANATA, BU LÜKS VE İSRAFA, BU BORÇ BATAĞINA KİM DUR DİYECEK?
Merhume Nursen Nacar dualarla uğurlandı