Tatlıya bağlandı

Marmaris’te bir hafta önce, yoğun olarak dar gelirli vatandaşların tercih ettiği restoranda yemek yiyen inşaat işçileri ile lokanta personeli arasında tatlı değiştirme gerekçesiyle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşmüştü.

Lokantanın dışına taşan kavgada, 6 kişi ambulanslarla hastaneye sevk edilmiş, Gözaltına alınan 14 şüpheliden ikisi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 
Kanaat önderlerinin devreye girmesi ile bir araya gelen taraflar yaşanan tatsız olay sonrası barışarak el sıkıştı. Hacı’nın yeri, Yiğit Lokantası’nda düzenlenen barış yemeğine Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Ak Parti 23. Dönem Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, Siyasi Partilerin temsilcileri, kurum müdürleri, Ağrıdan gelen aileler, olaya karışan gençler ve lokanta işletmecileri ve çalışanlar katıldı.
Yemekte konuşan AK parti Ak Parti 23. Dönem Milletvekili ve  MKYK Üyesi Mehmet Nil Hıdır, Marmaris’in dünyaya açılan bir pencere olduğunu hatırlatarak, bu tür husumetlerin sürdürülmemesi anlamında yapılan girişimlerin kardeşlik duyguları ile çözümlenmesinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti. 
Kaymakam Nurullah Kaya’da, Marmaris’e yeni atandığını ilçede yaşanan bu tatsız olay sonrası, husumetin sona ermesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Kaya, Marmaris'li vatandaşlara devletin kapısının her zaman açık olduğunu ifade ederek, her türlü sorunlarında destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise, “ İki genç kardeşimizin arasında geçen tartışma kavga ile büyüyerek maalesef üzücü olaylara neden oldu. Ancak, büyüklerimizin araya girmesi ile kardeşlik ve barışla sonuçlanması kentimiz adına hayırlı olmuştur. Her zaman söylediğim bir söz vardır;  Biz Marmaris’te yaşayan ve burada ekmek kazanan herkesi Marmaris'li biliriz ve kabul ederiz” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından husumetli iki tarafta el sıkışıp kucaklaşarak, davetliler ile birlikte yemek yedi.

#hacininyeri #yigitlokantasi #marmaris #mugla #Mehmetnilhidir #ceyhungokmen #mehmetoktay #nurullahkaya #tcmarmaskaymakamliği #barisyemeği

Milletvekili Gizem Özcan, Bakan Tekin’e seslendi:
MARMARİS BELEDİYE PERSONELİ SÖZ VERDİ: ÇOCUKLARI KORUYACAĞIZ!
ZEKİCAN BALCI İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Ali Sümenoğlu: Yeniden Refah olarak bütün değerlerimize sahip çıkacağız
MHP'Lİ AKARFIRAT: CHP’Lİ BELEDİYELERDEKİ BU ŞATAFATA, BU SALTANATA, BU LÜKS VE İSRAFA, BU BORÇ BATAĞINA KİM DUR DİYECEK?
Merhume Nursen Nacar dualarla uğurlandı
"DEDEMİN GÖZYAŞLARI" 2. RAUNTA ÇIKIYOR!
EN ÖNEMLİ YOL GÖSTERİCİMİZ SİZLERSİNİZ
BOZBURUN’A YATIRIM SÜRÜYOR
Marmaris'te 32 bin metrekarelik alanda topyekün temizlik