Trole değil, bilinçsiz ava karşıyız

Marmaris’te trolle avlanan balıkçıların arttığına dikkati çeken bir grup balıkçı adına konuşan Hikmet Aydoğan, “trole karşı değiliz, fakat bilinçsiz ava karşıyız. Böyle rezalet olmaz. Marmaris denizi trollerin kurbanı oluyor, bu cesaret nereden geliyor’ d

Marmaris’te trolle avlanan balıkçıların arttığına dikkati çeken bir grup balıkçı adına konuşan Hikmet Aydoğan, “trole karşı değiliz, fakat bilinçsiz ava karşıyız. Böyle rezalet olmaz. Marmaris denizi trollerin kurbanı oluyor, bu cesaret nereden geliyor’ dedi.

Aydoğan;’’ Denizdeki canlı yaşamı ve kendilerine zarar veren bu durumdan şikayetçi olup, önüne geçilmesi için ciddi önlemler alınmasını isterken gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz.

Avlak alanlar ve balık çeşitliliği açısından önemli bir yer olan Marmaris koyları kıyı avlanmada artışın olması, Marmarisli balıkçıları tedirgin ediyor. Trolün kıyıda değil, açıkta çekilmesi gerekiyor. Liman içine bıraktıkları pisliklerden bizler utanıyoruz. Deniz dibini kazıyarak balık popülasyonuna zarar veriyor. Bizlere de yazık, günah. Yetkililerin buna bir çare bulmasını istiyoruz. Bunun önlemi alınmadığı takdirde büyük sorunların ve olayların yaşanacağı aşikardır. Liman içerisinde trol çekilmesini istemiyoruz, ve gerekli mercilerden destek bekliyoruz." diye konuştu.

TEMİZ MARMARİS İÇİN TER DÖKÜYORLAR
Mustafa Deliveli GETOB'a Veda Etti
Marmaris Belediyesi Spor Futbol A Takımı Süper Amatör Ligi'nde devam edecek!
İNGİLTERE 2025 İÇİN DÜĞMEYE BASTI  
BERAT, ŞİMDİ "ZALİM" DİYECEK
Özdağ, İktidarın Orta Vadeli Programı: Andersenden masallar
Büyükşehir'den Bozburun ve Mahalleleri Su sorunları hakkında açıklama
MGD Üyeleri Marmaris Başsavcısı Fatmagül Yörük'ü ziyaret etti
Marmaris Bld.Spor'da Erdem Karaosmanoğlu dönemi başladı
Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Bodrum’daki Orman Alanını Neden Yapılaşmaya Açıyorsunuz?