Vali Civelek Başkanlığında Güvenli Eğitim Değerlendirme Toplantısı

Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Güvenli Eğitim Değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Civelek’in yanı sıra; Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, okul müdürleri ve okul aile birliği temsilcileri katıldı.

Toplantıda; İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitimde marka şehir olma yolunda 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda yürütülen projeler hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Daha sonra Eğitimde İyi Örnekler Projesi kapsamında dereceye giren; Dalaman Öztaş Anadolu Lisesi, Fethiye Bozyer Şehit Galip Met İlkokulu, Yatağan Bencik Ortaokulu, Ula Gökova Adile Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fethiye Ölüdeniz Ortaokulu ve Dalaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürleri tarafından sunum gerçekleştirildi.

Toplantı, kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konuların görüşülmesi ve müşterek yürütülecek hususlarda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

BAŞKAN ÜNLÜ: AZMİN VE İNANCIN ZAFERİ ÇANAKKALE!
AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete: "Çanakkale Zaferi de unutulmaz bir destandır"
HOLLANDA VE BİSİKLETLER ŞEHRİ AMSTERDAM -2-
HOLLANDA VE KANALLAR ŞEHRİ AMSTERDAM -1-
Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali 20. Yaşında
Mehmet Ayyıldız'dan, Esnafa Büyük Müjde
MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel: “Çanakkale, vatan uğruna can verenlerin destanıdır!”
Özgür Han Marmaris Belediye Başkan Yardımcılığına Atandı
Ünlü'den Belediye'ye Atamalar Yapıldı
Arzu Tekin: ‘’Dinleyici Her Şeyden Önce Samimiyet İstiyor’’