Washington’da maskeli yürüyüş

ABD’nin başkenti Washington’da toplanan yüzlerce kişi, “Dünya Sivil İtaatsizlik Günü” olarak kutlanan 5 Kasım’da Guy Fawkes maskeleriyle yürüyüş düzenledi.

ABD’nin başkenti Washington’da bir araya gelen yüzlerce kişi, “Dünya Sivil İtaatsizlik Günü” olarak kutlanan 5 Kasım’da Guy Fawkes maskeleriyle yürüdü.

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous’un da çağrısıyla sabah saatlerinde Washington Anıtı önünde bir araya gelen yüzlerce kişi, yüzlerine Guy Fawkes maskeleri taktı. Eşitsizlik ve yolsuzlukla ilgili çeşitli dövizler taşıyan grup, daha sonra Beyaz Saray’a doğru yürüyüşe geçti. Beyaz Saray önünde bir süre slogan atan grup, oturma eylemi yapmak istedi. Eylemlerini burada yapamayacaklarını belirten polisle grup arasında yer yer tartışma yaşandı. Polisin çektiği güvenlik şeridini kesen bir gösterici, gözaltına alındı.

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın”
Sinpaş Kızılbük GYO: "Projelerimizin yıkımı ile ilgili Kesinleşmiş yargı kararı da bulunmamaktadır”
Başkan Ünlü'den 2'nci kez Sinpaş açıklaması
Muğla Milletvekili Gizem Özcan’dan Çağrı: “Datça Bademi Destek Bekliyor”
Çamdibi Mahalle Muhtarı Sezer Kılıç İftar verdi
Meslektaşımız Vural Efecik’in babası vefat etti
Marmaris Belediyesi: Kızılbük'le ilgili yargı süreci devam ediyor!
MHP Muğla İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Sahadaydı
Kadınlar Futbol Maçı ile 8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü'nü kutladı
Marmaris Ege Rallisi 34. kez start alıyor